19 Temmuz 2018 Perşembe

AŞÇILIK PROGRAMI BÖLÜMÜ EĞİTİMLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!..

20 Mart 2018 Salı 15:05 tarihinde eklendi | 346 defa okundu
Isparta Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencilerine yönelik UNIFOOD Profesyonel Ürünlerin uygulamalı seminer programı gerçekleştirilmiştir.

Isparta Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencilerine yönelik Unifood Profesyonel Ürünlerin uygulamalı seminer programı gerçekleştirilmiştir.  Dr. Gürkan KALKAN ve Öğr. Elm. Mehmet Anıl KÜÇÜKYAMAN eşliğinde düzenlenen eğitim seminerine Kuver Endüstriyel Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş katkıda bulunmuştur. Bu kapsamda öğrencilerin yiyecek içecek işletmelerinde sıklıkla karşılaşabileceği ürünlerin kullanımı ile ilgili uygulama eğitim verilmiş ve Unifood ürünlerinin tadımını gerçekleştirilmiştir.

Bilgi ve becerilerini öğrencilerle paylaşan Unifood Ekibi eğitim sonunda eğitime katılan öğrencilere katılım sertifikası vermiştir.