19 Temmuz 2018 Perşembe

IMYO Tarihinde Bir İlk Olarak Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi

08 Mart 2018 Perşembe 16:48 tarihinde eklendi | 381 defa okundu
IMYO Yönetimi öncülüğünde IMYO ailesinin tüm kadınlarının kadınlar günü kutlandı. Etkinlikte Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet AKTEL tüm kadın personele kutlama belgesi ve çiçek takdim etti.

Hayatın her alanında olduğu gibi akademik camiada da çok önemli yere sahip kadınlar için IMYO Yönetimi, kadınlar için Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Perihan TÜZÜN'ün girişimleriyle Kadınlar Günü Etkinliği düzenledi.

IMYO bünyesinde akademik ve idari tüm kadın personel ile toplantı yapılarak karşılaştıkları sorunlar üzerine fikir ve görüş alışverişşinde bulunuldu.

IMYO personeli, okul tarihinde ilk defa gerçekleştirilen bu etkinlik için IMYO Yönetimine şükranlarını sundular.

IMYO'daki kadın personelin talebi üzerine bu toplantıların daha sıklıkla yapılması konusunda fikir birliğine de varıldı. Karşılıklı dilek ve temennilerin ardından kadın personele Müdür Prof. Dr. Mehmet AKTEL'in çiçek ve kutlama belgesi takdimleriyle etkinlik sona erdi.