19 Temmuz 2018 Perşembe

Isparta Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü 2. Sınıf Öğrencileri Cebeci Süt Ve Süt Ürünleri Üretim Tesisine Teknik Gezi Düzenledi

27 Mart 2018 Salı 09:51 tarihinde eklendi | 326 defa okundu
Yüksekokulumuzun en aktif bölümleri arasında olan Aşçılık Programının uygulamalı eğitimleri dur durak bilmeden devam ediyor.

Isparta Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı 2. Sınıf öğrencileri, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği dersi kapsamında, Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Cebeci Süt ve Süt Ürünleri üretim tesisine 20 Mart tarihinde teknik gezi gerçekleştirdi. Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğretim elemanlarından Sümeyra Aydemir ve Gökhan Demiray sorumluluğunda 45 öğrenci tesiste incelemelerde bulundular. Fabrika müdürü İsmail Çetin ve üretim müdürü Zerrin Arısoy eşliğinde üretim yerleri gezildi ve ürünler ile ürünlerin proses aşamaları hakkında detaylı bilgiler edinildi. Ayrıca iş güvenliği hususunda yapılan faaliyetler ve alınan önlemler öğrencilere anlatıldı.

 

IMYO SOSYAL TESİSLER

 

ÜNİVERSİTE FM

ÜNİVERSİTE TV