11 Aralık 2018 Salı

Isparta MYO'da Öğr. Gör. ÇINAR, Müdür Yardımcılığına Devam Etti

06 Ekim 2018 Cumartesi 00:46 tarihinde eklendi | 298 defa okundu
Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER'in Isparta MYO'ya Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan ÖZALTIN'ı vekaleten müdür olarak görevlendirmesiyle birlikte daha önce de müdür yardımcısı olan ÇINAR, yeniden görevlendirildi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde (Mülkiye) lisans eğitimini görürken memuriyet hayatına Adalet Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesinde başlayan Öğr. Gör Fıratcan ÇINAR, 2010 yılında Maliye Bakanlığı tarafından yapılan sınavları kazanarak, Süleyman Demirel Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı olarak atanmış, 2014 yılında da yeterlik sınavını geçerek aynı birimde Uzman olarak çalışmaya devam etmiştir.

2017 yılının Haziran ayında Isparta MYO'da öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlayan ÇINAR, aynı yılın Kasım ayında Müdür Yardımcısı olarak atanmış; Isparta MYO'nun SDÜ'den ayrılarak Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne bağlanması sürecinde bir süre Yüksekokul Müdürlüğü makamını ISUBÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER'in tensipleriyle vekaleten yürütmüştür.

Isparta MYO'ya Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan ÖZALTIN'ın vekaleten müdür olarak görevlendirilmesiyle birlikte tekrar müdür yardımcılığı görevi tevdi edilen ÇINAR'a ayrıca ISUBÜ'nün Strateji Geliştirme Daire Başkan Vekilliği ile İdari ve Mali İşler Daire Başkan Vekilliği görevlerine vekaleten görevlendirilmesi ISUBÜ yönetimi tarafından uygun görülmüştür.

IMYO ailesi olarak Öğr. Gör. N. Fıratcan ÇINAR'a yeni görevinde "Türkiye'nin en genç Daire Başkanı" unvanıyla beraber başarılar dileriz.