16 Ekim 2018 Salı

Isparta MYO'da Öğr. Gör. Faik Ay Müdür Yardımcılığına Getirildi

06 Ekim 2018 Cumartesi 00:31 tarihinde eklendi | 113 defa okundu
Uzun yıllar Isparta MYO'da öğretim görevliliği yapan, daha önce de 7 yıllık Müdür Yardımcılığı tecrübesi bulunan Öğr. Gör. Faik Ay, müdür yardımcılığına getirildi.

Mesleğe Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda İhracat Denetmen Yardımcısı olarak başlayıp daha sonra da İhhracat Denetmeni olan Öğr. Gör. Faik AY, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin kuruluş yıllarında bu görevi bırakıp memleketi Isparta'da hizmet etmeye karar verdikten sonra Isparta MYO'da öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.

Uzun yıllar boyunca müdür yardımcılığı görevinin yanında bölüm başkanlığı da yapan Öğr. Gör. Faik AY, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan ÖZALTIN'ın Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER tarafından vekaleten müdürlüğe görevlendirilmesiyle beraber, müdür yardımcılığı görevi kendisine tevdi edilmiştir.

Evli ve iki çocuk babası olan Öğr. Gör. Faik AY'a IMYO ailesi olarak görevinde başarılar dileriz.