Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin kuruluşuyla Süleyman Demirel Üniversitesi'nden ayrılan Isparta Meslek Yüksekokuluna, ISUBÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sayın İbrahim DİLER'in atanmasıyla birlikte görev süresi sona eren eski Isparta MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet AKTEL ile müdürlüğe vekaleten görevlendirilen Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan ÖZALTIN, Isparta MYO çatısı altında halef-selef buluşmasını gerçekleştirdi.

Karşılıklı fikir ve görüş alışverişiyle sohbet havasında geçen buluşmada, Müdür ÖZALTIN, selefi Prof. Dr. Mehmet AKTEL'e Isparta MYO'ya verdiği hizmetler için plaket takdim etti.

Müdürlük görevini bir bayrak yarışına benzeten ÖZALTIN, Prof. Dr. Mehmet AKTEL'e Isparta MYO'dan bir hatıra olması amacıyla bayrak da hediye edip akademik hayatında başarılar diledi. Karşılıklı iyi dilek ve temennilerden sonra buluşma sona erdi.