Değerli Öğrenci Arkadaşlarımız,

Yükseköğretim Kurulu tarafından, Kahramanmaraş merkezli depremin ülkemiz genelindeki etkileri, depremden etkilenen vatandaşlarımız ile öğrencilerin barınma durumları, sosyal koşullar ve sürdürülebilir öğretim süreçleri gibi birçok faktörü bir arada değerlendirilmiş ve 2022-2023 akademik yılı bahar döneminin uzaktan öğretim yoluyla tamamlanmasının uygun olacağına karar verilmiştir. Bu karara bağlı olarak derslerimiz Adobe Connect Sistemi üzerinden online olarak işlenecektir. Ekle-Sil haftası sonuna kadar programlarda belli değişiklikler olabilir. Bu nedenle OBS sistemlerinizi ve aşağıda paylaşacağımız canlı e-tablalarınızı takip etmeniz önemle rica olunur. Dersleri canlı izle(ye)meyen arkadaşlarımız sistem üzerinden daha sonra izlemeleri gerekmektedir.

Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir dönem dileriz.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programını görselde yer alan QR Kodları taratarak indirebilirsiniz.

Görsel ile ilgili sorun yaşanması durumda linke tıklayarak e-tabloya ulaşıp kendi bölümünüzü seçip programa ulaşabilirsiniz.

Adobe Connect Yardım Sunusu İçin Tıklayınız.

Mobil Yardım Sunusu İçin Tıklayınız.