Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamaları Usül ve Esasları  5(ç) kapsamında  Öğrencilerimizin, İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama dersinden aldığı not; Eğitici Personel tarafından işletme değerlendirme formunda verilen notun (100 üzerinden) %30’u, sorumlu öğretim elemanının vermiş olduğu notun (100 üzerinden) %35’i ile Öğrencinin Uygulamalı Eğitim Dosyası ve Mülakattan aldığı notun (100 üzerinden) %35’inin toplamından oluşur. Değerlendirme esaslarıkapsamında hesaplanan not vize ve final notu olarak sorumlu öğretim elemanı tarafından öğrencibilgi sistemine girilir.

2022-2023 Güz Dönemi İşyeri Eğitime Giden Öğrencilerimiz bölümlerince ve danışmanlarınca aşağıda belirtilen gün ve saatte işyeri eğitimi mülakatlarına girmeleri gerekmektedir;

*Mülakatlar OBS sistemi üzerinden ADOBE uygulamasında yapılacaktır

*Öğrencilerimiz sınavdan en az 10dk önce sistemde hazır bulunmalıdırlar.

*Sınavdan önce öğrencimiz mutlaka görüntü ve ses aktarımı yapabilecekleri internet bağlantısı olan bir cihazda hazır bulunmalıdırlar

* Mülakatlar birer sınav niteliğinde olup tekrarı bulunmamaktadır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mülakat sınavı gün ve tarihleri

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Tıklayınız

Dış Ticaret  Bölümü Tıklayınız