Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

E-Devlet üzerinden elektronik kayıtlar 22-24 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kayıt işleminden sonra mutlaka kayıt yapıldığına dair belge alınmalıdır. Bu yöntemle kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerimizin Yüksekokulumuza  kayıtlarla ilgili olarak gelmelerine veya herhangi bir belge getirmelerine gerek yoktur. e-Devletten kayıt olan öğrencilerimiz daha sonra yine e-Devletten öğrenci belgesi alabilirler.

e-Devlet resmi adresi olan https://www.turkiye.gov.tr/ adresine giriş yaparak e-Hizmetler bölümü altında yer alan ‘Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı' başlığı altındaki bölümde Üniversite E-kayıt seçeneğini seçerek karşınıza gelen ekran üzerindeki adımlar geçilerek e-kayıt işlemini gerçekleştirilebilirsiniz. E-kayıt seçeneği seçildikten sonra ->Bilgi güncelleme işlemi yapılacak Üniversite isimleri olan liste açıldığında -> “Devam Et” butonu tıklanacak Ekrana gelen yerleştirme bilgileri ve Üniversite duyurusu incelenip -> “Onaylıyorum” kısmına “Evet” yazılacak -> Cep telefonuna gelen kod “Doğrulama Kodunuz” alanına yazılacak ve -> Devam Et butonuna basılacak  -> “Dosyayı indir” bağlantısı ile bilgisayara kayıt edilecek -> Sisteme tekrar giriş yapılarak kayıt kontrol edilecektir.

E-kayıt kılavuzu için tıklayınız. 

2022 YKS sonuçlarına göre üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ile ilgili Üniversitemizin duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.