Yayın Tarihi: 15.12.2023 14:33

Öğrencilerimizin dikkatine,

Yapılan inceleme neticesinde, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı ara sınavlarına mazeretleri dolayısıyla katılamayan ve gerekçeli mazeretlerini başvuru süresi içerisinde kanıtlayıcı belgeleri ile ileten aşağıda adı, soyadı, okul numarası ve programı belirtilen öğrencilerin, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Mazeretli Sayılma ve Mazeret Sınavlarına İlişkin Yönerge gereğince mazereti kabul edilen derslerden mazeret sınavlarına katılabilmelerine, mazeret sınavlarının 18-22 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılmasına, öğrencilerin vize mazeret sınavı başvurularının ve sınav bilgilerinin aşağıdaki tablolarda belirtildiği şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verilmiştir.

Mazeret sınavlarının telafisi bulunmamaktadır ve tekrarlanmayacaktır. İlgili öğretim üyesi ile sınav tarihi ve saati için irtibata geçmeniz önemle duyurulur. Sınavlarda öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mazeret Sınavları Kabul/Red Listesi İçin tıklayınız.

Bilişim Teknlojileri ve Uygulamaları, İngilizce, Türk Dili ve AİTT derslerinin sınav tarih ve saati için tıklayınız.