Yayın Tarihi: 05.02.2024 14:36

Değerli Öğrenci Arkadaşlarımız

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi sonunda yapılacak olan tek ders sınavları tarihleri;

OBS üzerinden Tek Ders Sınavı Başvuruları:                         7 Şubat 2024 Çarşamba

Tek Ders Sınavı Başvurularının Değerlendirilmesi:               8 Şubat 2024 Perşembe

Tek Ders Sınavı Tarih  ve Saati :                                           9 Şubat 2024 Cuma - Saat 11:00 / B9 Nolu Derslik

Tek ders sınavı başvurunuzu Öğrenci Bilgi sistemine Giriş yaptıktan sonra "Tek Ders Başvuru" bağlantısından karşınıza gelen başarısız derslerinizi "KAYDET" butonuna tıklayarak yapabilirsiniz.

Öğrenciler sadece bir başarısız dersi olması durumunda başvuru yapabilecektir. Sisteme başvuru yapmanız yeterlidir.

Tek ders başvuruları için mezun durumunda olan öğrenciler staj dersi hariç önlisans en az 112 AKTS kredilik dersi almış olması gerekmektedir. Başvuru için en az 2.0 Genel Not Ortalaması şartı bulunmaktadır.

Devamsızlıktan (NA) başarısız olunan derslere başvuru yapılmamalıdır.

NOT: DAHA ÖNCE TEK DERS SINAV HAKKINDAN YARARLANAN ÖĞRENCİLER BİR DAHA TEK SINAVINA GİREMEZLER.

Tek Ders Sınav başvurusu sonuçlarına ve sınav tarihine ulaşmak için TIKLAYINIZ (8 Şubat 2024 tarihinde saat 17:00'da yayınlanacaktır.)

Sınavlara girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.