Yayın Tarihi: 02.01.2024 13:51

28.12.2023 tarihinde saat 11:00'da Yüksekokulumuz Personellerine yönelik "VERİM'in Tanıtılması ile Denemelerin Planlanması ve Verilerin Analizinde Doğru İstatiksel Yöntemlerin Kullanılması"  konulu konferans düzenlenmiştir. Konferansta VERİM'in Tanıtımı, ISUBÜ Veri Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Özgür KOŞKAN tarafından yapılmıştır. Konferans öncesinde Arş. Gör. Malik ERGİN ve Bilgisayar İşletmeni Yunus AKSU tarafından personellere VERİM'in tanınırlığı ile ilgili küçük bir anket yapılmıştır.  Konferans sonunda Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Nurdan KUŞAT tarafından katkılarından dolayı Doç. Dr. Özgür KOŞKAN, Arş. Gör. Malik ERGİN ve Bilgisayar İşletmeni Yunus AKSU'ya  Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.