Meslek Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programları öğrencilerimizle Isparta Hilton Garden Inn konuğu olduk.

Teknik gezi kapsamında Isparta Hilton Garden Inn Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan ARAŞAN tarafından öğrencilerimize verilen konferansta Hilton grubu tanıtıldı. İnsan Kaynakları Sorumlusu Ayşenur BATI tarafından birebir iş başvurusu mülakat teknikleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Bu kapsamda iş başvurusunda dikkat edilmesi gereken kurallar, Özgeçmiş hazırlama, Özgeçmiş hazırlarken dikkat edilecekler hakkında ek bilgiler sunuldu.

Ardından Ön Büro, Servis, Mutfak ve Kat Departmanları gezilerek Isparta Hilton Garden Inn tarafından uygulanan prosedürler sergilendi ve etkinlik tamamlandı.