29 Mayıs 2020 Cuma

Bahar Yarıyılında Kayıt Dondurma Süreleri Uzatıldı.

08 Mayıs 2020 Cuma 11:48 tarihinde eklendi | 136 defa okundu
Değerli Öğrencilerimiz;

Üniversite senatosunun 07.05.2020 tarihinde aldığı karar göre 2019-2020 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında COVID-19 küresel pandemisinin çıkması nedeniyle derslerin uzaktan eğitim yapılması sonucunda bazı öğrencilerin uzaktan öğretime devam etme imkânlarının olmadığı göz önünde alınarak, önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrencilerin talep etmeleri halinde 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Bahar döneminde kayıt dondurma taleplerinin son başvuru süresinin 29.05.2020 tarihine kadar uzatılmasının uygunluğuna karar verilmiştir.

ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

Bahar Yarıyılında kayıt dondurmak isteyen öğrencilerimizin; 29 Mayıs 2020 tarihine kadar Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden "Dilekçe Formu" bağlantısından Kayıt Dondurma seçerek formu doldurmaları, formun çıktısını Rapor Al bağlantısından tıklayarak almaları
YÖK tarafından bahar dönemi siz değerli öğrencilerimize  kayıt dondurma hakkı tanımıştır. Bunun için yapmanız gerekenler:

1- Kayıt dondurmak isteyen öğrencilerimizin; 29 Mayıs 2020 tarihine kadar Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden "Dilekçe Formu" bağlantısından "Kayıt Dondurma" kısmına tıklayarak seçerek formu doldurmaları gerekmektedir.

2- Doldurulan bu formun çıktısını "Rapor Al" bağlantısından tıklayarak almaları gerekmektedir.

3- Doldurulan form öğrenci tarafından imzalanarak taranmalı veya eğer çıktı alınarak imzalanamıyorsa bu durum belirtilmek şartıyla ekran görüntüsünü alınarak oidb@isparta.edu.tr mail adresine "Güncel İletişim Numarası, Adres bilgileri" yazılarak ve mailin konu kısmına da "Kayıt Dondurma" yazılarak gönderilmelidir.

2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar dönemine münhasır kayıt dondurma hakkında detaylar için Tıklayınız