YAZ OKULU HAKKINDA

Değerli Öğrenci Arkadaşlarımız,

Üniversitemiz Senatosunun 05.05.2023 tarihinde almış olduğu karara göre 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Yaz Okulu açılmayacaktır. Öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Dışarıdan Yaz Okulu Dersi Alacak Öğrenciler İçin Uygulama Esasları'na göre diğer üniversitelerden yaz okulu dersi alabileceklerdir.

DERSLERE DEVAM SÜRECİ

Yüz yüze derse katılan öğrenciler de dahil olmak üzere tüm öğrencilerin uzaktan öğretim ile yürütülen derslere katılımı veya sonradan ders kayıtlarını izlemesi zorunludur.

Bu kapsamda uzaktan canlı derse katılan veya sonradan kayıtları izleyen öğrencilerin listeleri Adobe Connect uygulamasından alınabilmektedir.

DERSLERE DEVAM ŞARTINI SAĞLAMAK İÇİN ÇEVRİMİÇİ DERS KAYITLARI ÖĞRENCİLER TARAFINDAN FİNAL SINAVI GÜN VE SAATİNE KADAR İZLENMEK ZORUNDADIR.