Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

İŞYERİ EĞİTİMİ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

 

Değerli öğrenci arkadaşlar, okulumuzda, her Eğitim-Öğretim döneminde 3 ve 4. yarıyıllarda bir dönem olmak üzere yapılmakta olan “İşyeri Eğitimi” dersi ve bu derse yönelik işyeri uygulaması 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz dönemine ait bilgiler şunlardır;

  • * Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamaları Usül ve Esasları madde 5(1) kapsamında Öğrencinin İşletmede Mesleki Eğitim Uygulaması yapmak üzere işletmelere gidebilmesi için Genel Ağırlıklı Not Ortalamasının (GNO) 1.8 veya üzeri olması ve gideceği dönem itibarı ile önceki dönemlerden devamsız veya almadığı dersi olmaması ön şarttı bulunmaktadır.
  • * Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamaları Usül ve Esasları madde 5(4) kapsamında Öğrenci, İşletmede Mesleki Eğitime gideceği dönem İşletmede Mesleki Eğitim dersi yanında devamını alıp başarısız olduğu dersleri ve uzaktan eğitim metodu ile YÖK zorunlu derslerini alır.
  • * İşletmede Mesleki Eğitim Dersi ile birlikte devam koşulunun sağlanmadığı dersler(NA ve daha önce hiç alınmamış dersler) aynı anda alınamamaktadır. Dönem tercihi ve staj planlamalarınızı bu durumu dikkate alarak yapmanız önemle duyurulur.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Meslek Yüksekokulları 2022-2023 Güz Dönemi işletmede mesleki eğitim takvimi ve iş akış şeması için tıklayınız.

Isparta Meslek Yüksekokulu’nun MEYOK kapsamında çeşitli illerde işyeri eğitimi için kısıtlı sayıda öğrenci kontenjanı bulunmaktadır. Bu işyerlerine başvurmayı düşünen öğrenci arkadaşlarımız en geç 17 Ağustos saat 15.00’a kadar isimlerini, telefon ve öğrenci numaralarını sınıf temsilcilerine iletmelidirler. Başvuru durumlarına göre GNO sıralaması ve Bölüm Başkanlarının onayı ile öğrencilerimiz yerleştirilecektir. Bir öğrenci birden fazla kontenjana başvuruda bulunamaz. İşyerleri öğrenci ile görüşme sonrasında öğrenciyi kabul etmeyebilirler. Başvurulara ilişkin inisiyatif ve sorumluluk tamamen öğrencilerimize aittir. Bu kontenjanlar için tıklayınız.