Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Değerli Öğrenci Arkadaşlarımız,

İşletmede Mesleki Eğitim’e gideceği dönem itibarı ile önceki dönemlerden devamsız veya almadığı dersi olmaması ve Genel Ağırlıklı Not Ortalamasının (GNO) 1.8 veya üzeri olması ön şartını sağlayan öğrencilerimizin tercihleri doğrultusunda dönem dağılımları bölüm başkanlıklarımızca gerçekleştirilmiştir. 

Güz Döneminde İşletmede Mesleki Eğitime gidecek öğrencilerimizin dikkat etmesi gerekenler;

*Öğrencilerimiz, İşletmede Mesleki Eğitim dersini almadan önce Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan “İş Sağlığı ve Güvenliği” videolarının en az %80’ini izleyip sınavdan geçerli not almış olmalıdır. Aksi takdirde işyeri eğitimine gidemezler.

*OBS Üzerinden İşletmede Mesleki Eğitim İşyeri Başvurularının Yapılması, Geçerli Olan Başvuruların Kabulü, İşletmede Mesleki Eğitim Sözleşmesi ve Protokollerin İşletmeye/Kuruma, İmza/Kaşe Yaptırılıp OBS’ Ye Yüklenmesi, 21 AĞUSTOS 2023- 22 EYLÜL 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

* Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamaları Usül ve Esasları madde 5(4) kapsamında Öğrenci, İşletmede Mesleki Eğitime gideceği dönem İşletmede Mesleki Eğitim dersi yanında devamını alıp başarısız olduğu dersleri ve uzaktan eğitim metodu ile YÖK zorunlu derslerini alır.

 * İşletmede Mesleki Eğitim Dersi ile birlikte devam koşulunun sağlanmadığı dersler(NA ve daha önce hiç alınmamış dersler) aynı anda alınamamaktadır.

*Başvuru yaptıktan sonra bölüm kuruluna onaya düşecektir. İşlem otomatik değildir. Bu nedenle bölüm başkanları ile irtibatta olunuz.

Not: dönem başvurusu yapamayan öğrenciler mazeretli ders kayıt haftasında (25-29 Eylül 2023) mazeretlerini bildirmek kaydıyla obs üzerinden başvuru yapabilecektir.

 

*Güz dönemi İşyeri Eğitimi Yapacak Öğrenci arkadaşlarımızın Listesi için tıklayınız

*MYO 3+1 İşyeri Eğitimi  Başvurusu İşlem Aşamaları için tıklayınız.

*İşyeri Eğitimi İş Akış Şeması ve Tarihleri için tıklayınız.

*Isparta Meslek Yüksekokulu’nun MEYOK kapsamında çeşitli illerde işyeri eğitimi için kısıtlı sayıda öğrenci kontenjanı bulunmaktadır. Bu kontenjanlar ve koşullar için tıklayınız.