Üniversitemiz Isparta MYO Aşçılık Bölümü mezunumuz Öner Koyuncu yıllardır peşinden koştuğu dünyaca ünlü "MICHELIN 2023/1" Yıldızına kavuştu.

Dünyanın en prestijli restoran değerlendirme sistemlerinden biri olan Michelin Yıldızı’na Üniversitemiz Isparta MYO Aşçılık Bölümü mezunumuz Öner Koyuncu 2 binin üzerinde restaurant bulunan Dubai’de RÜYA Restaurant olarak MICHELIN Yıldızını taşıma kalitesine ulaştırdı.

MICHELIN Yıldızı dünya genelinde olağanüstü yemekler sunan restoranlara veriliyor.

5 kriteri dikkate alınarak verilen MICHELIN Yıldızlar, malzemelerin kalitesi, lezzetlerin uyumu, pişirme tekniklerine hakimiyet, şefin kişiliğinin yemek deneyimine yansıması ve en önemlisi, müfettişlerin ziyaretleri arasındaki tutarlılık göz önüne alınıyor.

Dünyada genelinde sadece 480 restaurantta "MICHELIN YILDIZI" bulunuyor. Üniversitemiz Isparta Meslek Yüksekokulu mezunu öğrencimiz Öner Koyuncu’yu elde ettiği MICHELIN 2023/1" Yıldızı’ndan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.