Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında işyeri eğitimi ile ilgili dönem tercihini yap(a)madıkları için daha önce duyurulan bölüm kurul kararlarıyla güz yarıyılında iş yeri eğitimi dönemi tanımlanan öğrencilerimiz:

*19.09.2022 saat 17:00’ye kadar öğrenci Bilgi sistemi (OBS) üzerinden sistem hala açık olduğu için “MYO 3+1 İşyeri Eğitimi Dönem Başvurusu” linki üzerinden aşağıdaki listedeki dönemine uygun olarak başvurularını tamamlamaları hata ile karşılaşmaları halinde   “Mazeretli İşyeri Eğitimi Dönemi Tercihi” kaydına ait ilgili sekmeyi tıklayarak dönem (Güz veya Bahar) seçimi yapmaları gerekmektedir. Aksi taktirde dönem dersleri seçemeyeceklerdir. Ders Seçmeleri halinde Yüksekokulumuz tarafından seçtikleri dersler silinecektir. Süre uzatma ya da ek hak tanınmayacak olup başvuru süreçlerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Sorunla karşılaşan öğrenci arkadaşlarımız Isparta MYO Öğrenci işleri Biriminden yardım alabilirler.

*Güz dönemi İşyeri Eğitimi Yapacak Öğrenci arkadaşlarımızın Listesi için tıklayınız

*MYO 3+1 İşyeri Eğitimi Dönem Başvurusu İşlem Aşamaları için tıklayınız.

*Sorun yaşayan veya hata ile karşılaşan öğrencilerimiz İşlem Aşamaları için tıklayınız.

*İşyeri Eğitimi İş Akış Şeması ve Tarihleri için klayınız.

 

NOT: Başvuru yaptıktan sonra bölüm kuruluna onaya düşecektir. İşlem otomatik değildir. Bu nedenle bölüm başkanları ile irtibatta olunuz.