Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

BAHAR DÖNEMİNDE İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM DERSİ SEÇEN VE AYNI ZAMANDA NA (DEVAMSIZ OLDUKLARI) DERS VE HİÇ ALMADIĞI DERSLERİ SEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BÜTÜNLEME SINAVLARI SONRASI 1,8 GNO ÜSTÜNE ÇIKAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamaları Usül Ve Esasları’nın 5(4) maddesi (Öğrenci, İşletmede Mesleki Eğitime gideceği dönem İşletmede Mesleki Eğitim dersi yanında devamını alıp başarısız olduğu dersleri ve uzaktan eğitim metodu ile YÖK zorunlu derslerini alır) gereğince İşletmede Mesleki Eğitim Dersiile birlikte devam koşulunun sağlanmadığı dersler(NA ve daha önce hiç alınmamış dersler) aynı anda alınamamaktadır.  Bu durumda olan öğrencilerimiz ekle/sil haftasında yüksekokulumuz öğrenci işlerine dilekçeyle başvurarak derslerini listelerinden çıkarmaları/silmeleri gerekmektedir ya da arzu ettikleri takdirde dönem değişikliği talebinde bulunabilmeleri mümkündür.

Yukarıdaki koşullarda ya da bütünleme sınavı sonrası Genel Not Ortalaması 1,8’in  üstüne çıkan ve  işyeri bulup işyeri eğitimi sürecini başlatmak isteyen öğrencilerden arzu edenlerin dönem değişikliği başvurusunda bulunabilme koşulları şu şekildedir:

·       Bölüm kurulu kararı alınabilmesi için dönem değişikliği başvurusu en geç 02.03.2022 12.00’a kadar dilekçeyle öğrenci tarafından bölüm sekreterliklerine yapılmalıdır.

 

·       Yukarıdaki koşulları taşıyan öğrencilerin İşyeri eğitimi başvuruları için son tarih 04.03.2022 15.00’e kadardır. Başvuru OBS sistemi üzerinden yapılabilir ve Ek süre tanınmayacaktır.

NA Dilekçe Örneği için tıklayınız