HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN İŞYERİ EĞİTİMİ UYGULAMASI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı güz dönemi işyeri eğitimi uygulaması yapan öğrenciler ile denetçi öğretim elemanları süreci değerlendirdi. Öğrenciler ve denetçi öğretim elemanlarının katıldığı online Toplantıda işyeri eğitimi süreci hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Toplantıda İşyeri eğitimi uygulamasından memnun olduklarını belirten Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri, iş hayatına ilişkin deneyim kazanmanın çok önemli olduğunu dile getirdiler. Öte yandan öğrenciler Mezuniyet sonrası aynı iş yerinde çalışmaları yönünde teklif aldıklarını belirtti. Toplantıda denetçi öğretim elemanları da öğrencilerin iş yeri eğitimi uygulamasına ilişkin hazırladıkları rapor içerikleri hakkında düşüncelerini bildirdi. Güz dönemi işyeri eğitimi uygulaması 22 Ocak 2021 tarihinde sona erecek.