2021-2022 eğitim-öğretim yılı GÜZ döneminde Meslek Yüksekokulumuz birimlerinde  çalışacak kısmi zamanlı öğrenci başvuruları 01.10.2021-06.10.2021 tarihleri arasında alınacaktır.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında  Meslek Yüksekokulumuzun idari birimlerinde “Yükseköğretim Kurumları Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Usul ve Esasları “ na göre kısmi zamanlı olarak   haftalık 15 saat, aylık 60 saati geçmeyecek şekilde çalıştırılmak üzere 3 adet öğrenci alınacaktır.

Kısmi zamanlı öğrenci kapsamında aşağıdaki tabloda belirtilen işleri yapmak üzere çalışmak isteyen ve tablodaki başvuru şartlarına haiz öğrenciler, başvurularını 6 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 17.00’e kadar  Meslek Yüksekokulumuzun muhasebe birimine (195 nolu oda) şahsen yapacaklardır. Başvuru sırasında verilen bilgiler devlet kurumları üzerinden teyit edilebileceği gibi, mülakat sırasında da bilgilere dair belgeler üzerinden kontrol edilecektir. Başvuran öğrencilerin belgelerinin eksik veya yanlış olması halinde başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Başvuru yapan aday öğrenciler 7 Ekim Perşembe günü saat:10:00-17:00 aralığında mülakat salonunda  Seçim Komisyonu tarafından mülakata alınacaktır. Mülakat sonuçları  okulumuz internet sayfasından 8 Ekim 2021 Cuma günü saat 17:00’e kadar ilan edilecektir.

İşin Adı

Başvuru Şartları

Öğrenci İşleri Bürosu, Evrak Tarama, Belge Tasnif ve Arşiv işleri

• Bilgisayar kurulumunu iyi derecede bilmek, gerekli güncellemeleri yaparak laboratuvarı kullanan öğrenci ve öğretim elemanlarına bu konuda yardımcı olabilecek donanıma sahip olmak