Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi bölümü tarafından 8 Haziran 2021 tarihinde Metro Mühendislik Ltd.Şti. Muhasebe-Finans Müdürü Mehmet GİRGİN tarafından ‘İnşaat İşletmelerinde Muhasebe Uygulamaları’ konulu webinar yapılmıştır. Webinara Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Abdullah SÜTÇÜ, Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Hasan ŞENOL, Öğr.Gör.Yalçın YALÇINKAYA, Öğr.Gör. İbrahim KAYA, Öğr.Gör. Serdar AYDOĞAN ve muhasebe ve vergi bölümü öğrencilerimiz katılmıştır.

Webinarda İnşaat işletmelerinde işletme sahiplerinin muhasebe deparmant müdüründen beklentileri, şirketlerde çalışacak muhasebe elemanlarında bulunması gereken özellikler, inşaat işletmelerinde maliyet unsurları ve muhasebe uygulamaları, pandemi sürecinin sektöre yansımaları hakkında bilgiler verilmiştir. Webinarın ikinci bölümünde  ise öğrencilerimiz tarafından konuşmacı Mehmet GİRGİN’e kariyer ve meslek ile ilgili sorular sorulmuştur. Webinarın son kısmında ise Yüksekokulumuz yöneticileri tarafından etkinliğimize konuşmacı olarak katılan  Metro Mühendislik Ltd.Şti. Muhasebe-Finans Müdürü Mehmet GİRGİN’e vermiş oldukları değerli bilgilerden dolayı teşekkür edilmiştir.