Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul BAYER hocamızın girişimleri ve Yüksekokulumuzun destekleriyle Isparta İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Süleyman ÇULLA tarafından Sağlık Sistemi Teşkilat Yapısı ve İşleyişi konulu konferans ile başlayan "Sağlıkta Sağlıklı Bir Kariyer" Konferans Serileri Isparta Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencilerinin katıldığı “Hastanelerde Veri Madenciliği Tıbbi İstatistik ve Bulaşıcı Hastalıklarda Sürveyans konulu konferans SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Bulaşıcı Hastalıklar ve Sürveyans Sorumlusu Fatma Yörük Eren tarafından 29.12.2022 tarihinde Yüksekokulumuz Konferans Salonunda verilen konferansla devam etti.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi İdari Mali İşler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sayın Özgür Demir tarafından 05.01.2023 tarihinde ‘Hastanelerde Tedarik Süreci’ konulu konferans ile bu dönem için sonlanan konferans serisine 2022-2023 Bahar Döneminde hız kesmeden devam edilmesi planlanmaktadır.