TEK DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2021-2022 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı sonu, sadece bir dersten başarısız olan ve o derse devam etmiş aşağıda adı soyadı ve okul numarası ve kaldığı dersi belirtilen öğrencilerin Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 20. Maddesi gereği tek ders sınavına girebilmelerine oy birliği ile karar verilmiştir.

Dış Ticaret, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Halkla İlişkiler, Pazarlama, Aşçılık, Turizm ve Otel işletmeciliği ve Bankacılık Programı Öğrencilerimiz 22.07.2022 Cuma günü saat 11.00’da Isparta MYO B-8 nolu derslikte,

Grafik Tasarım, Lojistik, İşletme, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Öğrencilerimiz 22.07.2022 Cuma günü saat 11.00’da Isparta MYO B-9 nolu derslikte sınava gireceklerdir. Sınav hiçbir sebeple tekrarlanmayacaktır ya da telafisi bulunmamaktadır.

Tek ders sınavı hakkından yararlanacak öğrencilerimizin listesi için tıklayınız.

Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.