Yayın Tarihi: 30.10.2023 12:30

Kayseri'de 27-28-29 Ekim 2023 tarihlerinde Kayseri Gastronomi Günleri gerçekleştirilmiştir. 28.10.2023 Cumartesi günü 11.30-13.00 saatleri arasında Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı öğrencilerimiz Üniversiteler arasında "Modern Türk Mutfağı" yarışmasına katılmış ve öğrencilerimiz  "Modern Türk Mutfağı" temalı başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan bir menü hazırlayarak jürinin değerlendirmelerine sunmuşlardır.
Öğrencilerimiz menülerini, 1 tabak jüri tadımı ve 1 tabak da sunum için olacak şekilde toplam 2 tabak hazırlamıştır.
Jüri üyeleri, her yemeği 1-Sunumu 2-Lezzeti, 3-Hijyeni, 4-Profesyonel Çalışma gibi özellikleri dikkate alarak 100 puan üzerinden değerlendirmişlerdir.
Bu kapsamda öğrencilerimiz "Modern Türk Mutfağı" yarışmasında jüri değerlendirmeleri sonucunda dereceye girerek madalya ve kupa kazanmışlardır.

Isparta Meslek Yüksekokulu ailesi olarak, öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.