Değerli Öğrenci Arkadaşlarımız,

Yaşanan bu acı ve zor günler kapsamında tüm dönüşüm ve değişiklikler karşısında sizlerin yanınızda olmak adına yüksekokulumuz gerek telefon gerek ise yüzyüze olmak üzere tüm idari ve akademik personelimizle özverili olarak sizlerin yanındayız.

Yüksekokulumuzda yönetim kademesinde açık kapı politikası uygulanmaktadır. Yüksekokul yöneticilerimizle aşağıdaki listede yer alan gün ve saat aralıklarında randevu almadan görüşebilir ve görüşlerinizi özgürce iletebilirsiniz. Belirtilen günler dışında müdür sekreterliğinden randevu alabilirsiniz.

Akademik personelimizin danışmanlık, staj ve benzeri süreçlerindeki bilgilendirme ve imza süreçlerinde sizlere aşağıdaki listedeki gün ve saat aralıklarında destek vereceklerdir. Danışmanlık saatlerine ve danışmanların iletişim bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Akademik süreçlerde daima sizin yanınızdayız. Tüm süreçlerde başarılar dileriz.