Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

27 Şubat 2020 Perşembe günü  saat 14.00'da Isparta MYO Şehit Cafer Ömer ÇETİNEL Seminer Salonunda düzenlenen seminere katılan ISUBÜ Proje Geliştirme Ofisi Koordinatörlüğünden Prof. Dr. Öznur DİLER "Projelerin geliştirilmesi amacıyla atölye çalışmaları yaptıklarını bu sayede proje yazma ve yönetme alanında deneyimli hocalarımızla genç araştırmacılarımızı bir araya getiriyoruz. Bu sayede üniversitemizde proje yazan ve projesi kabul edilen hoca sayımızda ciddi bir artışı sağladık" dedi.  

ISUBÜ Proje Çağrı Ofisi Koordinatörlüğünden 

Dr. Öğr. Üyesi Habil Uğur KOCA; ISUBÜ Proje Çağrı Merkezi Koordinatörlüğünün işleyişi hakkında bilgiler verirken, Araş.Gör.Dr. Öznur GÖRMEZ ise TÜBİTAK destekleri ve Projeleri hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra yıllar itibari ile projelere başvuru ve kabul rakamlarını okulumuz hocaları ile paylaştı. Dr. Öğr. Üyesi Gamze YAKUT  ise hangi tür projelerin ne tür destekler verebileceği hakkında bilgilendirme yaptı. 

 

Proje Türleri ve Proje Hazırlama Bilgilendirme Toplantısına  okulumuz öğretim elemanları tarafından yoğun ilgi gösterilmiştir. Toplantının bir sonraki aşamasında yüksekokulumuz hocalarının fikri olarak planladıkları projelerinin yazımı ve uygulamasının nasıl olacağı ile ilgili tekraren toplantı yapılmasına karar verildi.

Toplantı sonunda Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Abdullah SÜTÇÜ ISUBÜ Proje Geliştirme Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Öznur DİLER'e,

 ISUBÜ Proje Çağrı Merkezi Koordinatörlüğü hocaları Dr. Öğr. Üyesi Habil Uğur KOCA, Araş.Gör.Dr. Öznur GÖRMEZ ve Dr. Öğr. Üyesi Gamze YAKUT'a verdikleri değerli bilgilerden dolayı teşekkür etti.