Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02
Çetin BÜYÜKVANLI Hocamız Dualarla Uğurlandı.
Isparta Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürü E. Öğr. Gör. Çetin Mehmet Büyükvanlı Hocamız Isparta MYO önünde düzenlenen törenle dualarla uğurlandı. Törene Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, akademik ve idari personel, ailesi ile sevenleri katıldı. 
Törende konuşan Rektör Diler, “Isparta’da Üniversite eğitimine çok büyük katkıları ve emekleri olan Çetin Büyükvanlı hocamıza Allah’tan rahmet diliyoruz, inşallah mekanı cennet olur. Yaşına ve rahatsızlığına rağmen, bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemedi, bilgi ve tecrübeleri her fırsatta bizlerle paylaşırdı, şuanda yapılan Isparta MYO yeni binasını da yakından takip ediyordu. Rabbimden Hocamıza gani gani rahmet diliyorum. Ailesinin, sevenlerinin ve Üniversite camiamızın başı sağolsun” dedi. 
Yüksekokul Müdür Vekilimiz Öğretim Görevlisi Nilgün DOLMACI da: "Isparta Üniversite oluşumunda önemli katkıları olan yüksekokulumuzun kurucu müdürü Çetin BÜYKVANLI Hocamızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Bu kurumun bu günlere gelmesinde çok emekleri olan Hocamız iyi bir eğitimci, iyi bir yönetici ve iyi bir Isparta sevdalısıydı. Kendisini şükran ve minnetle anıyoruz. Sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz" diyerek sözlerini tamaladı.  
Yapılan duanın ardından Çetin BÜYÜKVANLI uzun yıllar hizmet edip, emek verdiği Isparta MYO önünden uğurlandı.