HİBRİT SİSTEMDE YÜZ YÜZE DERSLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN DUYURU

Değerli Öğrenci Arkadaşlarımız,

Üniversitemiz Senatosunun 31.03.2023 tarihli, Yükseköğretim Kurulu’nun 31.03.2023 tarih ve 23957 sayılı yazısına istinaden Isparta Meslek Yüksekokulu Programlarında;

*Derslerimiz Hibrit olarak 03.04.2023 tarihi itibariyle başlamıştır. İsteyen öğrenci arkadaşlarımız yüz yüze derslere katılım sağlayabilirler. Yüz yüze derslerde devam zorunluluğu bulunmamaktadır. Derslerle ilişkili olarak mutlaka dersi veren akademik personelimizle iletişim halinde olunması gerekmektedir.

Akademik personelimizin ofis numaralarını öğrenmek için tıklayınız.

Program bazında derslik dağılımımızı (yüzyüze dersler için) görmek için tıklayınız.

*Yüz yüze derslerimiz 1.Ö.  ders programında yer alan online derslerin bitimiyle başlayacaktır. Online ders bitimi ise online ders başlangıcından 3 kredilik ders için 1 saat sonra 2 kredilik ders için 40 dk sonradır. Yani kredi sayısı X 20dk’dan sonra yüz yüze derslerimiz başlayacaktır.

ÖRN:Kariyer Yönetimi Dersi 3 kredilik bir ders ve Çarşamba günü saat 15.10’da online olarak başlıyor. Buna göre yüz yüze ders 16.10 da başlamış olacaktır.

Ders programlarına OBS ve bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.