Yayın Tarihi: 24.05.2024 09:29

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamaları Usül ve Esasları  5(ç) kapsamında  Öğrencilerimizin, İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama dersinden aldığı not; Eğitici Personel tarafından işletme değerlendirme formunda verilen notun (100 üzerinden) %30’u, sorumlu öğretim elemanının vermiş olduğu notun (100 üzerinden) %35’i ile Öğrencinin Uygulamalı Eğitim Dosyası ve Mülakattan aldığı notun (100 üzerinden) %35’inin toplamından oluşur. Değerlendirme esasları kapsamında hesaplanan not vize ve final notu olarak sorumlu öğretim elemanı tarafından öğrenci bilgi sistemine girilir.

2023-2024 Bahar Dönemi İşyeri Eğitime Giden Öğrencilerimizin 31 Mayıs 2024 Cuma günü  işyeri eğitimi mülakatlarına girmeleri gerekmektedir.

*Mülakatlar Yüzyüze , Isparta MYO'da Sorumlu Öğretim Elemanlarınca belirlenen saatlerde yapılacaktır. Mülakat saati için Sorumlu Öğretim Elemanı ile iletişime geçiniz.

* Mülakatlar birer sınav niteliğinde olup tekrarı bulunmamaktadır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.