Yayın Tarihi: 17.05.2024 20:53

ISPARTA MYO ÖĞRENCİLERİ “BEŞ BEŞE BİLGİ YARIŞMASI”NDA HEM EĞLENDİLER HEM YARIŞTILAR

Isparta Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin katıldığı, Mavera ve ASYA Topluluğu tarafından desteklenen “Beş Beşe Bilgi Yarışması” Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Orman Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Isparta MYO öğretim üyesi Dr. Tolga Gül etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen sosyal etkinliklere ve gönüllülük gerektiren yardımlaşma organizasyonlarına öğrenci katılımının çok değerli ve önemli olduğunu vurguladı. Gül konuşmasında, bu etkinliklerde görev alan başta akademik kdaro olmak üzere öğrenciler ve tüm katılımcılara minnettarlığını dile getirdi.

“Beş Beşe Bilgi Yarışması”nda Isparta Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan Lojistik, İnsan Kaynakları, Pazarlama ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri beş kişiden oluşan takımlar halinde yarıştı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada öğrencilerden kültür, sanat, bilim, güncel konular ve tarih gibi başlıklardan oluşan soruları cevaplandırmaları istendi. Seyirci ödülünün de bulunduğu yarışmada öğrencilere ödüllerini Isparta MYO Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esra Vona Kurt, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zahide Gençtürk ve Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Zeynep İlhan tarafından verildi.