Online İlişik Kesme ve Mezuniyet Belgeleri Hakkında Değerli Öğrencilerimiz; Mezun durumundaki okulumuz önlisans programları için 120 akts kredii başarmış olmak şartını sağlayan ve not ortalaması 2.0 ve üzerinde olan öğrencilerimiz için pandemi nedeniyle ilişik kesme işlemleri, kargo ile diploma talep dilekçesi işlemleri, mezun bilgi sistemine kayıt işlemleri ve adres güncelleme işlemleri sistem üzerinden yapılacaktır. Şartları sağlayan öğrencilerimizi sistem otomatik talep sayfasına yönlendirmektedir. Mezun durumunda olan öğrencilerimiz karşılarına gelen ekran yardımıyla taleplerini öğrenci işlerine iletmiş olacaktır. obs'deki başvurulardan öğrencinin kendisi sorumludur. lütfen şifrenizi kimseyle paylaşmayınız. Kargo ücreti üniversitemiz tarafından karşılanacaktır. kargo ile diploma, diploma eki, mezuniyet transkripti, başarı belgeleri ve lise diploması öğrencinin kendisine teslim edilecektir. Veri güncellemek için öğrenci bilgi sistemi üzerinden "online ilişik kesme ve diploma talebi" bağlantısından işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Sorularınızı oidb@isparta edu.tr adresine eposta gönderebilirsiniz.