Yayın Tarihi: 03.06.2024 04:39

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde "Sağlıkta Sağlıklı Bir Kariyer" konferansları tamamlanmıştır.  Mayıs ayını dolu dolu geçiren Yüksekokulumuz Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı  birinci sınıf öğrencilerimiz, düzenlenen konferanslarla her hafta farklı konularda bilgilendirilmiştir.

09.05.2024 tarihinde Yüksekokulumuz Naci KARADUMAN Konferans salonunda saat 14:00'da "Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Yapısı ve İşleyişi, Isparta İli Örneği" konulu konferans gerçekleştirilmiştir. Konferans Isparta İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Süleyman ÇULLA tarafından gerçekleştirişmiştir. Sayın ÇULLA'ya öğrencilerimize katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.

16.05.2024 tarihinde Yüksekokulumuz Sağlık Kurumları İşletmeciliği programı öğrencilerine ders saatinde "112 Acil Sağlık Servis Hizmetleri" konulu konferans gerçekleştirilmiştir. Konferans Isparta İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Süleyman ÇULLA tarafından gerçekleştirişmiştir. Sayın ÇULLA'ya öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

23.05.2024 tarihinde Yüksekokulumuz Naci KARADUMAN Konferans salonunda saat 14:00'da "Özel Hastanelerin Yapısı ve İşleyişi" konulu konferans gerçekleştirilmiştir. Konferans Isparta İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Salih TONAY tarafından gerçekleştirişmiştir. Sayın TONAY'a öğrencilerimize katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.

29.05.2024 tarihinde Yüksekokulumuz Naci KARADUMAN Konferans salonunda saat 14:00'da "İlk Yardım ve Ambulans hizmetleri" konulu konferans gerçekleştirilmiştir. Konferans Isparta 112 Acil Sağlık Hizmetleri - ATT Erhan ASLAN tarafından gerçekleştirişmiştir. Sayın ASLAN'a öğrencilerimize katkılarından dolayı Teşekkür ederiz.