Yayın Tarihi: 16.05.2024 18:01

Yüksekokulumuz Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü geleneksel hale getirdiği "Bankacılık ve Sigortacılık Günleri" nin VI. 'sını 14 Mayıs 2024  tarihinde gerçekleştirdi. Isparta MYO Naci KARADUMAN Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Isparta Halkbankası Sanayi Şubesinden Hüseyin ARIKBOĞA, Kemal ARIDAŞ, Hatice Suna Yalvaç Sigorta Acentesi Sahibi Suna YALVAÇ, Timurlar Sigorta Isparta Merkez Şube Kurucusu Serdar DEMİRTAŞ ve Mezun öğrencilerimizden şuanda Garanti Bankası Sivas Şubesi'nde çalışan Cem Tuna DÖRTYOL konuşmacı olarak katılmıştır. Tüm konuşmacılar öğrencilere mesleğe nasıl başladıklarından, bu mesleği neden tercih etmeleri gerektiğinden ve iş hayatının eğlenceli ve tabi ki zorluklarından bahsettiler. Etkinlik sonunda tüm misafirlerimize katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi takdim edilmiş ve hatıra fotoğrafı çekilerek etkinlik sonlanmıştır.